Servicii

Articole SEO originale

Folosirea unui conținut SEO original pentru articole web conferă o serie de avantaje siteurilor ce reprezinta interesele companiei dumneavoastră. Demonstrați ca va respectați clienții! Pagina dumneavoastră devine mult mai vizibila în căutările Google. Evitați probleme și litigii de ordin juridic cauzate de nerespectarea drepturilor de autor. Nu se recomanda folosirea metodei translate de pe site-uri din străinătate întrucât exista marea probabilitate ca respectivul content sa fi fost deja tradus și postat pe pagini românești.

Conținut SEO pentru blog

Dacă aveți un blog independent sau unul de promovare atașat magazinului online și timpul nu va permite sa va ocupați de el, problema este ca și rezolvata ! Putem furniza conținut SEO atractiv, interesant, corect d.p.d.v. gramatical pentru blogul dumneavoastră.

 

Articole SEO pe nișe specializate

Pentru domenii de specialitate este nevoie de articole SEO atent realizate care sa respecte si sa folosească strict o anumita terminologie. Oferim articole web / articole SEO de calitate în domeniul juridic, medical, administrativ, academic, etc.

Newsletter SEO

Demonstrați-le clienților dumneavoastră ca ii respectați prin transmiterea unor newsletter-uri originale si atractive, periodice sau cu ocazia unor evenimente speciale.

 

 

Articole SEO pentru web designeri

Știm ca de multe ori companiile de web design se confrunta cu un volum mare de lucru iar copy/contentwriter-ul nu are timpul necesar sa realizeze toate task-urile sau sa respecte deadline-urile ce i se impun. Putem sa-i ușurăm munca și sa va scoatem din încurcătură realizând articole SEO la comanda, periodice, per proiect sau in regim de urgenta pentru dumneavoastră !

Articole SEO pentru web

Inseram cuvintele cheie (key-word) in baza cărora v-ați stabilit strategia de promovare în orice text pe care ni-l furnizați sau putem crea pentru dumneavoastră unul nou-nouț, atractiv, coerent și gata de publicare.

Dataminig / Data scraping

Ati dorit vreodata sa creati o baza de date cu toate contactele/informatiile/produsele de pe un site web si ati realizat ca acest lucru v-ar ocupa foarte mult timp? Noi avem solutia !

Proces elaborat de redactare articole SEO

Realizarea unui articol SEO de calitate este un proces destul de minuțios ce implica timp, skill-uri și metode specifice de cercetare, plus o redactare atenta pentru atingerea rezultatului dorit.

  • Documentarea online/offline și verificarea surselor de informație.
  • Schițarea ideilor esențiale Redactarea articolului în forma bruta.
  • Implementarea cuvintelor cheie/imagini/link-uri.
  • Verificarea ortografica și gramaticala.
  • Verificarea pentru plagiat și identificarea eventualelor fraze asemănătoare.
  • Formatarea și predarea articolului în forma finala

Descrieri SEO produse magazin online

Una din problemele micilor magazine online sau a start up-urilor o reprezinta lipsa de vizibilitate atunci când anumite produse pe care acestea le comercializează sunt căutate pe Google. Descrierea SEO originala și detaliata a fiecărui produs poate propulsa magazinul dumneavoastră online în topul afișărilor !

 

Editare imagini și photo manipulation

Editam/decupam/conturam imagini și le inseram atât în textele noastre cât și în articole web deja realizate. Pentru rezultate spectaculoase puteți cere manipulări foto de excepție realizate în Photoshop.

Introducere categorii/produse magazin online

Aveti un magazin online si doriti popularea lui cu produse si categorii de produse fara batai de cap?

 

 

Cere oferta standard sau personalizata