NOU! Comanda acum un card Revolut gratuit si primesti 50RON bonus la prima tranzactie – oferta limitata!

Multi ne confruntam cu problema administrarii banilor. Observam mereu ca acestia dispar fara a sti de multe ori pe ce i-am dat. Anumite cheltulieli ar putea fi reduse sau chiar eliminate daca am putea avea o imagine clara despre tot ce cumparam intr-o luna.

Iesiri in oras, alimentari la statia peco, bani folositi la supermarchet – absolut toate cheltuielile se pot vedea clasificate distinct direct pe telefon. Astfel vom observa cu usurinta unde se duc banii si ne putem ajusta cheltuielile pentru a face economii. Prea multi bani pe iesiri in oras? Prea multe chipsuri? Nici o problema, Revolut face lucrurile mult mai simple.

Cu Revolut este usor sa faci economii!

Asa cum spuneam, Revolut iti arata de fiecare data pe ce se duc banii tai. De asemenea poti stabili bugete pentru fiecare categori in parte pentru a nu depasi suma stabilita lunar pentru fiecare activitate. Daca de exemplu ti-ai propus sa nu cheltui mai mult de 300 de lei pe iesiri la restaurant, aplicatia te va avertiza cand te apropii de suma stabilita si va bloca efectuarea acelui gen de cheltuieli.

Cheltuieli grupate dupa categorii generale

Cheltuieli specifice

Pusculita Revolut

Cu siguranta toti stim ce este aceea o pusculita. Insa putini cunoastem avantajele unei pusculite electronice. Iar pusculita Revolut este una electronica si super tehnologizata. Cum functioneaza?

  • Iti stabilesti din aplicatie un obiectiv pe care vrei sa-l atingi – Ex: excursie Grecia, achizitionare telefon mobil;
  • Stabilesti suma de care ai nevoie pentru acest lucru;
  • Iar de aici incepe magia: de fiecare data cand cumperi un produs, suma se va rotunji iar diferenta de bani va merge la pusculita. De exemplu daca vei cumpara un produs de 57,50 lei, suma se va rotunji la 60 de lei iar diferenta va merge direct in pusculita! Aparent nu este o suma foarte mare, insa sunt exact acei bani pe care ii lasi de regula vanzatoarei de la magazin atunci cand platesti cash. Iar suma economisita intr-o luna cu siguranta te va surprinde! Imagineaza-ti cat vei economisi intr-un an!

Programeaza-ti singur platile

Vrei sa scapi de grija facturilor sau a platilor obligatorii pe care trebuie sa le faci in fiecare luna? Fara drumuri la banci, la compania de cablu sau la societatea ce iti furnizeaza energie! Platile pot fi programate din aplicatie iar tu vei sta pur si simplu fara grija.

Imparte nota de plata!

Daca te afli la restaurant cu prietenii si vrei sa imparti nota de plata lucrurile sunt extrem de simple. Fiecare va plati exact atat cat a consumat! Introduci in aplicatie suma aferenta fiecaruia de pe nota de plata iar conturile vor fi debitate instant.

Asigurare medicala si pentru telefon in Europa

  • Asigurarea medicală internațională cu plata pe zi de la Revolut folosește geolocalizarea, astfel încât plătești doar pentru zilele în care ești în străinătate, beneficiind de acoperirea tratamentelor medicale și stomatologice de la doar 1 RON pe zi.
  • Acoperire instant în întreaga lume împotriva tuturor deteriorărilor accidentale a telefonului. Economisește 56% în medie față de alte planuri de asigurare pentru telefoane mobile.

 

CONT GRATUIT / CARD GRATUIT / 50RON CADOU LA PRIMA TRANZACTIE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *